Cabrio Cruiser GreMar te koop

Custom Build Cabrio Cruiser GreMar te koop

Van der Heijden | 13,80 m | Staal | 2018 | Prijs €449.000,- btw betaald

Basisgegevens van de Van Der Heijden Cabrio Cruiser

Verkoper: Ton van RuitenGehele bovenschip voorzien van Teakhout
Merk: Van Der HeijdenBrede zwemplateau voorzien van rvs zwemtrap in cassette
Model: Cabrio Cruiser – Custom BuildLuxe grijze Cabriocap voorzien van uitritsbare ramen en extra insecten horren
Categorie: MotorjachtLuxe grijze beschermhoes voor rondzit achterdek
Bouwjaar: 2018Beleving:Familievakantie, Verre reizen, zeegaand, Weekends op het water
Materiaal: StaalLengte:13.8 m
Vetus Deutz 6 cilinder 170 PKBreedte:4.3 m
Diesel Aggregaat Whisper M-SC 6 P setDiepgang:125 cm
Brede rvs railing van 42 mmVariabele diepgang: Nee
Brede gangboordenStahoogte binnen:210 cm
Slaapplaatsen: 4 vast , 2 extra bovendeksLand:Nederland

Prijs: € 449.000

Het 13 meter 80 lange motorjacht Gremar is nu te koop. Deze luxe stalen Custom Build Cabrio Cruiser is in 2018 door Van der Heijden Yachts te Waalwijk gebouwd. Het jacht wordt gekenmerkt door haar moderne belijning en brede gangboorden, voorzien van een zeer zware roestvrijstalen railing van 42 mm. Aan beide zijde van het achterschip 2 brede in/uitgangen via het zwemplateau naar de kajuit.
Uitmuntende vaareigenschappen. Betrouwbare techniek, een uitstekende stabiliteit en goede manoeuvreerbaarheid maken het varen een waar zorgenvrij plezier.

Wilt u binnen sturen dan sluit u de hoog kwalitatieve cabriokap. U zit dan lekker beschut met toch het gevoel van ultieme vrijheid. Liever in de zon met rondom vrij uitzicht, dan laat de cabrio zich makkelijk geheel of gedeeltelijk openen of uitnemen.

ACCOMODATIE
Het mooi uitgewerkte interieur biedt benedendeks een efficiënte salon, vaste salontafel met luxe rvs poot., luxe bank met daaronder opbergruimte De keuken is voorzien van 2 ceramische kookplaten, zwart corial aanrecht met geïntegreerde wasbak, koelkast met vriesvak, 2 ruime kasten onder het aanrecht en 5 schuiflades

Voor de ruime eigenaarskajuit met een 2 persoons bed van 160 x 200, garderobekast voor hangkleding, 1 garderobekast met legplanken, 2 lades onder het bed en 8 kastjes rondom het bed. Vanuit de kajuit een 2e toegangsdeur tot de natte cel met douchecabine voorzien van een ronde fraaie perspex schuifdeur, toilet met soft-close met zwarte gietvloer tevens voorzien van 2 ruime kastjes en een planchet met grote spiegel.

Tevens vindt u benedendeks een fraaie gastenkajuit met een 2 persoons bed 140 x 200 meter voorzien van een legkast met grote schuiflade, achter het bed nog 4 opberg kastjes.

Bovendeks vindt u een comfortabele stuurstand, voorzien alle moderne bedieningsgemakken en Garmin 7410 navigatie systeem, Afstandsbediening. Daarnaast een comfortabele bank die het contact met de overige opvarenden gemakkelijk maakt. Daar gaat het immers om, gezelligheid en samenzijn.

Hierachter vindt u comfortabele zithoek met eettafel de bank heeft een verstelbare rugleuning zodat je voldoende zicht hebt als meevarende. Deze zithoek is gemakkelijk aan te passen naar een derde tweepersoons slaapplaats. Voorts een bovenkeuken, welke voorzien van een ceramische 2 pits kookplaat en koelkast met vriesvak. Contact houden met gasten is bij het ontwerp een belangrijk uitgangspunt geweest.

Op het teakhouten achterdek vindt u nog een rondzit die zich eenvoudig laat omtoveren in een comfortabele loungebank. Heerlijk om languit van de zon te genieten en te loungen. Het wordt gecompleteerd met een ruim zwemplateau voorzien van een mooi weggewerkte zwemtrap.

MACHINEKAMER
De 170pk Vetus Deutz dieselmotor zorgt voor een bijna geruisloze vaart met een kruissnelheid van 19 km/uur of 10 knopen.

Diesel Aggregaat Whisper M-SC 6 P set

VIDEO PRESENTATIE

CONTACT
Met de Gremar krijgt u meer dan waar voor uw geld. Een afspraak maken voor een bezichtiging of proefvaart?
Bel White Dolphins +31 (0)10 2840437 of mail info@whitedolphins.nl
(Doorgaans ligt de Gremar in Roelofarendsveen maar de eigenaren hebben haar nog in gebruik dus het kan zijn dat elders moet worden afgesproken)

Prijs €449.000,- btw betaald