Van de Heijden motorjacht Gremar nu te koop

Van de Heijden motorjacht Gremar nu te koop

Beschrijving

Vraagprijs € 480.000 (btw betaald)

Het 13 meter 80 lange motorjacht Gremar is nu te koop. Deze stalen Cabrio Cruiser is in 2018 door Van der Heijden Yachts te Waalwijk gebouwd. Het jacht wordt gekenmerkt door haar moderne belijning en uitmuntende vaareigenschappen. Betrouwbare techniek, een uitstekende stabiliteit en goede manoeuvreerbaarheid maken het varen een waar zorgenvrij plezier.

Wilt u binnen sturen dan sluit u de hoog kwalitatieve cabriokap. U zit dan lekker beschut met toch het gevoel van ultieme vrijheid. Liever in de zon met rondom vrij uitzicht, dan laat de cabrio zich makkelijk geheel of gedeeltelijk openen of uitnemen.

ACCOMODATIE
Het mooi uitgewerkte interieur biedt benedendeks een efficiënte salon met keuken, een ruime eigenaarskajuit , een gastenkajuit kajuit en de douche en toilet. Bovendeks vindt u een comfortabele stuurstand, voorzien alle moderne bedieningsgemakken en navigatie. Daarnaast een comfortabele bank die het contact met de overige opvarenden gemakkelijk maakt. Daar gaat het immers om, gezelligheid en samenzijn.

Hierachter vindt u de rondzit met eettafel. Gemakkelijk aan te passen naar een derde tweepersoons slaapplaats. Voorts een bovenkeuken, ook voorzien van kookplaat en koelkast. Contact houden met gasten is bij het ontwerp een belangrijk uitgangspunt.

Op het achterdek nog een rondzit die zich eenvoudig laat omtoveren in een comfortabele loungebank. Heerlijk om languit van de zon te genieten. Het wordt gecompleteerd met een ruim zwemplateau voorzien van een mooi weggewerkte zwemtrap.

MACHINEKAMER
De 170pk Vetus Deutz dieselmotor zorgt voor een bijna geruisloze vaart met een kruissnelheid van 19 km/uur of 10 knopen.

CONTACT
Voor een vraagprijs van € 480.000 heeft u met de Gremar meer dan waar voor uw geld. Een afspraak maken voor een bezichtiging of proefvaart?
Bel ons op 010-2840437 of mail uw voorkeur naar info@whitedolphins.nl.
(Doorgaans ligt de Gremar in Roelofarendsveen maar de eigenaren hebben haar nog in gebruik dus het kan zijn dat elders moet worden afgesproken)

Vraagprijs € 480.000

(btw betaald)